Bryn köttet runt om lite i taget i en stekpanna med smör. Salta och peppra köttet när du steker det. Tillsätt vatten så det täcker köttet, buljongtärning, timjan, lagerblad, salt, peppar, buljongtärning och socker
Köttfärssås låter som en väldigt vanlig och enkel rätt att tillaga. Jag har dock av någon anledning alltid tyckt att det är svårt att få till en riktigt god och smakrik köttfärssås
Kassler & Ädelostpaj 4 pers (finns i bloggen sen tidigare) en bit kassler ca 300 gram1 bit kvibille ädelost5 cm purjolök svartpeppar 4 ägg1 dl grädde1½ dl creme fraiche Tärna och lägg kasslern i en ugnsform
Guslaschsoppa, fast med köttfärs. Den klassiska gulaschsoppan, som ursprungligen kommer från Ungern och egentligen startade som en gryta, innehåller ju nötkött, men man kan lika bra byta upp det mot köttfärs