Cheesecake på browniebotten, blir ca 10-15 bitarBotten. 115 g margarin eller smör125 g mörk choklad (Guido Castagnas 76% är ljuvlig. )2 1/2 dl strösocker2 vispade ägg1/2 dl mjölk2 1/2 dl vetemjöl11/2 krm mellangrovt saltCheesefyllningen. 400 g cream cheeseknappt 11/2 dl strösocker2 stora ägg1 tsk vaniljsocker1 överfull dl naturell yoghurtGör så här. Sätt ugnen på 180 grader och lägg ett bakplåtspapper i en brownieform ca 20x26 cm. Sänk sedan till 160 grader. 115 g margarin eller smör. 125 g mörk choklad. 2 1/2 dl strösocker. 1/2 dl mjölk. 2 1/2 dl vetemjöl. 11/2 krm mellan. 11/2 dl strösocker. 1 tsk vaniljsocker
ca 10-12 bitar/ en form på ca 20 cm i diameter. ugn 175 grader. 1½ dl mjölk. 45 g (ca 1 dl) kakao. 1 dl vatten. 65 g (ca 11/3 dl) siktat florsocker. ca 1 dl hallon färska eller tinade och avrunna. Vispa ägg och socker poröst, ca 10-12 minuter. ca 10-12 bitar/ en form på ca 20 cm i diameter. ugn 175 grader. 1½ dl mjölk. 45 g (ca 1 dl) kakao. 1 dl vatten. 65 g (ca 11/3 dl) siktat florsocker. ca 1 dl hallon färska eller tinade och avrunna
Sätt ugnen på 175 grader. Grädda kakan i mitten av ugnen ca 15 - 18 minuter. Ta ut kakan i rumstemperatur ca 15 minuter innan den ska skivas upp och serveras