Ingredienser Portioner. 4 250 g frysta, tinade gröna ärter 150 g smulad fetaost 2 msk fryst, hackad dill 1/2 dl matyoghurt (10 %) 1/2 tsk salt 1/2 tsk peppar 100 g böngroddar 1 förp, sprödbakade torskfiléer (à 360 g) 4 chapatibröd eller tortillabröd (medium) Till servering citronklyftor Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
Men oj vilken skitnatt. Det känns som att jag inte har sovit en blund. Och min rygg krånglar med mig nu. Det är bara att hoppas att den här dagen flyter på utan allt för stora hinder
1. Strimla gul lök och soltorkade tomater. Ha ner i en bunke tillsammans med pressad vitlök. 2. Låt tonfisken rinna av och häll ner i bunken tillsammans med resten av ingredienserna
Den här röran blev väldigt god att ha i en wrap med sallad och diverse grönsaker. Annars passar den också i ett pitabröd eller som röra till bakad potatis, men då utesluter man potatisen i själva röran
Oj vilken gomiddag vi åt tidigare ikväll. Nu måste jag bara ge er en liten försmak av det hela, nämligen dom här champinjoner som jag gjorde som tillbehör till rätten
Sedan jag var på korvevenemanget på Smaklust har jag varit vansinnigt sugen på att göra korv. Och så köpte jag boken Charcuterie och vill testa ungefär alla recept som finns i den, så gårdagen ägnades självklart åt korvtillverkning med recept från ovan nämnda bok
Är det nån mer än mig som älskar chili cheese bollar. När jag var gravid med Zack så åt jag chili cheese bollar nästan varje dag och då jobbade jag rätt så nära Burger King och gick förbi där varje dag (som var dom enda som hade dom då, men nu finns dom på betydligt fler ställen)