Crockpot-recept -. Boeuf bourguignon - Crockpot. 2017-05-24, 21. 57. Här ekar det tomt inne minsann. Som ni kanske märkt så läggs det inte jättemycket tid på bloggen
Imorse laddade vi vår Crock pot med en stor älgstek och en massa goda tillbehör. Den fick sedan ligga och gotta sig på låg temperatur och var färdiglagad lagom tills vi kom hem från jobbet
Älskar när middagen sköter sig själv. Imorse stekte jag en bit ytterfilé av älg, slängde ner den i crockpoten och tog med barnen på en (enlig dem alldeles för lång) skogpromenad (i den skog älgen tidigare hade sprungit)
receptet snott från 6 personer. 6 personer. Förberedelsetid 15 min. Tillagningstid 6-8 timmar (6 timmar tog det med nötköttsdetaljen fransyska)Ingredienser
Grytan visar biffen i sin sås innan den blivit redd, och. rundats av med en rejäl skvätt grädde. När jag var nere i Göteborg, för några helger sedan, lagade min mamma manglad biff så som min mormor brukade laga den
Skär lövbiffen i strimlor. Förbered kantarellerna som sig bör, beroende på hur de ser ut. Hacka löken. Stek lök och svamp i hälften av margarinet i en panna