Eftersom vi äter en rejäl lunch varje dag så brukar vi sällan äta lagad mat till middag. Vanligtvis blir det smörgåsar och kokt ägg eller kanske några varma mackor, toast eller en tallrik gröt
När man har mycket att göra, då är det ett stort plus om det man bakar går snabbt. Nu är visserligen det mest jag lägger upp här på bakasockerfritt lättbakat, men just detta recept går extra snabbt
Mer midsommarmat. Potatissallad ca 10 portioner ca 1,5 kg Färskpotatis 1 rödlök 1 knippe rädisor Lite färsk basilika 1 påse ruccola 2 tomater 1msk dijonsenap en skvätt vinäger En skvätt olivolja Lite parmesan eller annan smakrik ost 1
Receptet på ceasardressingen är hämtat från Marias favoriterLåna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Igår lagade jag oootroligt god vietnamesisk sallad, jag var ju och åt Thang Lang Pho på men blev för att vara helt ärlig rätt besviken, små portioner och oinspirerade tillbehör, inte som i Berlin