Rosta dem i ugnen på 200º i ca 4min. Tweet Bruschetta med kantareller Postat den 12 juli, 2013 Bruschetta med kantareller är en superenkel förätt som passar bra nu i början av svampsäsongen när man kan hitta lite kantareller i våra skogar
Rensa och skölj ärterna. Låt dem ligga i blöt ca 12 timmar enligt anvisningarna på förpackningen. Koka upp ärterna i en gryta med nytt vatten och ta bort skaldelarna
Koka potatisen i 12 minuter. Skeda sedan över lite utav citron- och vitlöksmarinaden över varje potatis och baka i ugnen i 20 min på 200 grader. Ca 3 minuter på varje sida i stekpannan på hög värme
Sätt ugnen på ca 80 grader. Halvera tomaterna och lägg dem med snittytan uppåt på plåten. Sätt in i ugnen, men lämna en liten glipa så fukten kan ta sig ut
Låt småputtra några minuter tills tomaterna mjuknar. Alla mina matrecept hittar du HÄR >>. På bilden ser ni en enkel pasta med räkor som är kryddad med bland annat vitlök och citronpeppar
Låt marinera i kyl i minst 15 minuter, gärna någon timme. Koka upp under omrörning och låt grytan sjuda i 10 minuter. Tillsätt skivade champinjoner och bitar av paprika och äpple och låt grytan sjuda ytterligare 5 minuter