Snabb och enkel kycklinggratäng till middag. Kycklinggratäng stog på schemat idag så jag stekte upp allt på bilden för sig - kalkonbacon, lök & vitlök, champinjoner, zucchini och tomater och sen rörde jag ihop det med lätt brynt kycklinglårfilé, riven ekologisk halloumi och grädde
Fräs kycklingen runtom tills den fått fin färg. 300 g kycklingfilé. 1/2 kycklingbuljong. Skär 300 g kycklingfilé i mindre bitar. Tillsätt 1 förp kokosmjölk (250 ml), 1 msk honung och 1/2 tärning kycklingbuljong. Låt sjuda 5-6 min, eller tills kycklingen är genomstekt. 300 g kycklingfilé. 1/2 kycklingbuljong
Skär kycklingen, paprikan och löken i bitar. Lägg i kycklingbitarna och låt dem stekas. Fräs allt tills kycklingen är helt genomstekt och grönsakerna är mjuka
Denna kycklingfile grytan är inte alls svår och går snabbt att röra ihop. Jag frågade här hemma om dem ville ha pasta eller ris till kycklinggrytan och alla svarade pasta
) Den här är med kyckling, curry, paprika och majs. Vänd ner kycklingbitarna. Lägg strimlad isbergssallad på potatisen och sedan en stor sked kycklingröra ovanpå