Ingredienser Portioner. 6 500 g rabarber 2 dl havregryn 2 dl socker 1 3/4 dl vetemjöl 1/2 tsk bakpulver 1 krm vaniljsocker 125 g smör 1/2 dl vispgrädde 1/2 dl ljus sirap smör till formen Till servering vaniljglass Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Ingredienser. Gör så här. Häll alla ingredienser i en stekpanna och slå på medelvärme. Rör om så att allt blandas och fortsätt sedan röra kontinuerligt medan sockret smälter (och täcker nötterna ordentligt)
Jag gör ofta de flesta dressingar och såser själv. Har jag majonäs i recepten, så använder jag alltid en "vitare" sort som restauranger och affärer använder när de gör tex räksallader och salladsdressingar
21 december 2014. Du har precis öppnat upp vår matiga julkalenders tjugoförsta lucka. Dagen till ära bjuder vi er på något så enkelt och juligt som en fruktsoppa, eller mer något av en fruktkompott, gjord på torkad frukt
250 g torkad frukt. 17½ dl vatten. 1¾ dl strösocker. 11½ msk potatismjöl. 1½ dl vatten. 1Arla® mjölk. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 250 g torkad frukt 7½ dl vatten ¾ dl strösocker 1½ msk potatismjöl ½ dl vatten Till servering
Igår kväll var vi ute till Magnus marker och skulle fiska kräftor, med oss hade vi en matsäck med diverse, korv och bröd är ju en klassiker när man sitter ute i skog och mark men vi hade även svängt ihop smet till att göra kolbullar