Gjorde en riktigt god pastagratäng i lördags. Här får ni receptet på den. Serveras med sallad till, gärna med citronolja, italiensk salladskrydda, fetaost och crema di balsamico
Skär korven i skivor och lägg omlott ovanpå gratängen. 400-500 g falukorv. Sätt ugnen på 225º. Lägg purjolök och avrunnen majs i en smord ugnssäker form
Korvgryta. Skiva korven i slantar. Servera korvgrytan tillsammans med ris. Hetta upp olja i en stekpanna eller gryta och fräs lök och korv ca 3 min under omrörning
Bryn korven i en stekpanna på medelhög temperatur ca 6 minuter till fin färg. 1. Värm ugnen till 225°C. Halvera potatisarna och skär ett rutmönster ca ½ cm ner i potatisen
Det var något så trist som KORV på matagendan igår. En hel falukorv att göra vad man vill med. Min familj älskar min korvstroganoff så det hade ju kunnat vara ett alternativ men blööööök vad tråkigt det är att alltid göra samma alltså
Lite korv till vardags kanske. Skar en skåra i korven och stoppade in ost. 2 st Rindswurst (Tysk grillkorv). Virade in vardera korv med 2 skivor bacon. Favoritgrillkorv 2 st R
Ta bort skinnet från korven och tryck ut färsen. 4 dl okokta makaroner200 g salsicciakorv1/2 gul hackad lök1/2 hackad purjolök1 msk smör2 dl riven ost1 tsk salt1 krm svartpeppar3 ägg4 dl mjölkKoka makaronerna. 200 g salsicciakorv
Skär korven i bitar. Stek korv och lök i smör i en gryta. CategoriesGryta, Korv. 400 g korv, t ex choritzo eller falukorv1 rödlökSmör2-3 tsk curry1 burk kidney bönor, ca 400 g 1 burk majskorn, ca 340 g1 burk hela tomater, ca 400 g2 dl crème fraicheSalt. 400 g korv
Detta är inte helt olikt en makaronipudding, men jag måste säga att det blir snyggare om man lägger det i en rund springform och så är det ju himla gott med
Så här i slutet av månaden börjar det eka i dom flesta kylskåp i många hem. Man kanske har lite utav det kvar och lite utav det men tycker inte riktigt man får till nåt spec med ingredienserna man har hemma
Skär korven i skivor. Toppa med korven. 300 g god korv, t ex rå italiensk Salsiccia (egentligen ska det vara rökt men rå Morteaukorv). 17-åringen smakade lätt skeptiskt på gratängen, förklarade att korven var god. 300 g god korv, t ex rå italiensk Salsiccia (egentligen ska det vara rökt men rå Morteaukorv)
Idag blev det vitkål och falukorv, enkelt och gott. Halloj. Nu är det säsong för färsk vitkål. Jag försöker alltid att äta så mycket som möjligt efter säsong, det är både godare och billigare, och sparar dessutom ofta på miljön
Skär korven och grönsakerna i midre bitar och lägg ner den i en bunke. Ingredienser500 g falukorv 1 gul lök 2 morötter 1 palsternacka 1 dl parmesanost 2 dl creme fraiche 2 msk grov svensk senap 1 pkt bacon Garnering. 500 g falukorv
Skär korven i bitar och strimla paprikan. När löken är stekt läggs den åt sidan, lägg nu i korv och paprika i pannan och stek tills korven fått färg och paprikan mjuknat något