Bakverk

Bakverk

Müslibullar

Müslibullar

Smula ner jästen i en skål. Tillsätt lite av vattnet och rör tills jästen lösts upp. Tillsätt resten av vattnet, salt, honung, olja, müsli och det mesta av mjölet
Skoleboller med rostad kokos

Skoleboller med rostad kokos

Skoleboller. Kanske Norges mest älskade bulle. Och det är förståeligt, för det är nog en av mina favoritbullar också
Citronbröd med Flingsalt

Citronbröd med Flingsalt

Senaste upplagan av BAKA hade citron i fokus. Jag fastnade för det här brödet då jag aldrig använt citron i brödbak tidigare
Frukostkakor med banan och blåbär

Frukostkakor med banan och blåbär

Ingredienser Portioner. 10 st 2 små mogna bananer 1 dl osötat jordnötssmör 3 1/2 dl müsli eller granola 1/2 msk agavesirap 1 1/2 dl frysta blåbär Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Välj grönt 5
Mazarintårta med citron och hallon

Mazarintårta med citron och hallon

1. Bryn smöret gyllene, låt svalna. Sätt ugnen på 180°. Kläm fast ett bakpapper i botten på en springform, ca 26 cm i diameter
Klassisk gotlandslimpa med sirap

Klassisk gotlandslimpa med sirap

Koka upp vatten, ättika och salt. Lägg rågsikten i en degblandare. Häll på det heta vattnet och blanda ihop till en kladdig deg
Toscabakelse

Toscabakelse

150 g mandelmassa. 11 ägg. 12 tsk vetemjöl. 10,5 tsk bakpulver. 135 g mandelspån. 13 msk strösocker. 150 g smör
Chokladkaka med päron

Chokladkaka med päron

Choklad Sockerkakor och mjuka kakor. Chokladkaka med päron. 31 Augusti 2017. Den här är en sån kaka som du bakar och vill äta direkt
Citron- och ingefärskakor

Citron- och ingefärskakor

250 g smör, rumstempererat. 70 g farinsocker [1 dl]. 45 g strösocker [0,5 dl]. 330 g vetemjöl [5,5 dl]