Laga en god gratäng med smak både Sverige och Italien. 4 portioner. 300 g penne 1 msk olivolja 2 kycklingfiléer 3 dl kantareller eller annan god svamp 2 msk smör 2 vitlöksklyftor 5 dl matlagningsgrädde 10 soltorkade tomater i olja 1 dl hackad färsk basilika 100 g mozzarella, riven 50 g riven parmesan
Ramslöken är i säsong på våren men eftersom den går att torka kan man njuta av den tillsammans med de rotsaker som är i säsong nu på hösten… mycket angenäm kombination
Pepparrotsmajo. Riv eller finhacka vitlöken och lägg den i en skål. Tillsätt äggula, vinäger och senap. mixa ihop med en stavmixer eller vispa kraftigt för hand
Det var så länge sen jag gjorde en smörgåstårta så förra veckan, när jag hade en ledig dag, så passade jag på att göra en för mig ny sort med skinka och bacon som fyllning
Visste du att det var köttbullens dag idag. Tänkte jag skulle bjuda dig på mitt bästa recept på köttbullar, det är vansinnigt goda och omtyckta av hela familjen