Pajdeg. Mixa ihop vetemjöl och smör till en grynig massa i en matberedare. Tillsätt vattnet lite i taget och arbeta snabbt ihop alltsammans till en smidig slät deg
Mördegsbotten. Blanda alla ingredienser i en bunke och arbeta ihop till en jämn deg. Kavla ut degen till en cirka 3 mm tjock rundel och fodra en pajform med löstagbar kant, 22 cm i diameter
Pajskalet är A och O när det kommer till både dessert- och matpajer. Du kan ha en fantastisk fyllning som inte hamnar till sin rätta om pajskalet inte är sådär frasigt, tunnt och sprött som ett pajskal ska vara om du frågar mig
Denna härliga paj med ricottaost och bär, är både enkel att göra och väldigt god. Den kräver inte mycket av din tid och du bokstavlingen slänger ihop den i ett nafs
Anna hade gjort en god efterrätt till badtunnefesten. Här delar hon med sig av receptet. Följ gärna Annas instagram där hon pysslar och gör jättefina saker, @mittlillapyssel
Värm ugnen till 170°. Mixa ihop digestivekex och smör till enjämn massa. Tryck ut massan i botten av en form med löstagbarkant, cirka 24 cm i diameter, och ställ kallt
Förra fredagen blev det tårtor till jobbets födelsedagsbarn igen. Jag brukar göra tre stycken. en choklad, en cheesecake (för det gillar folk) och en annan