Fisk

Fisk

  • 14 Recept
Tonfisk, ägg & pesto!

Tonfisk, ägg & pesto!

)Tonfisk, ägg & pestogegga. Tonfisk, ägg & pestogegga. 1 port2 kokta ägg1 burk tonfisk2 msk grön pestosalt & pepparBlanda allt till en gegga
Tonfisk med lök, dijonsenap & chilisås

Tonfisk med lök, dijonsenap & chilisås

Jag älskar tonfisk. Jag tycker tonfisk kräver en hel del salt. valfri pasta1 burk tonfisk i vattensmör + olja1 gul löksugarsnaps1/2 paprika1/2 dl grädde1/2 dl Kesella 1% eller 10%ev vatten1 msk chilisås2 tsk dijonsenapsaltpepparlite honung. 1 burk tonfisk i vatten
Matjesskålar med färskpotatis

Matjesskålar med färskpotatis

Ingredienser 600 g kokt färskpotatis. salt och peppar. 1 stort knippe dill. 200 g matjessill, 125 g avrunnen
Örtiga fiskbiffar med krossad potatis

Örtiga fiskbiffar med krossad potatis

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Fiskbiffar 600 gram torskfilé 1 tsk salt 2 krm svartpeppar 2 msk frysta örter 2 msk potatismjöl 0,5 st citron(er) , saften från 1 dl grädde 0 st smör 0 st olivolja Tillbehör 1000 gram potatis(ar) , 800-1000g, fast sort 2 msk smör 0 st flingsalt 0,5 ask cocktailtomater 0,5 st gurka 200 gram morötter 0 st svartpeppar Köp receptet Näringsvärde Kcal
30 recept på billig vardagsmat

30 recept på billig vardagsmat

Billig vardagsmat med fisk. Fiskpinnewrap med morotstzatziki (fiskfavvo. Fiskgratäng med kaviargrädde. Tonfiskbollar och pasta i tomatsås
Laxbiffar med chili och dillsås

Laxbiffar med chili och dillsås

Laxbiffar eller fiskbiffar i allmänhet är långt ifrån krångligt att göra, bara fisk och ett knäckt ägg är grunden
Kokostorsk och hummer

Kokostorsk och hummer

Ja ni vet ju vi det här laget att vi äter en del av denna vita fisk. Torka av fisken. salta och peppra fisken runt om och vänd den i mjölblandningen
Fisk i ugn med gräddsås & bacon

Fisk i ugn med gräddsås & bacon

Skiva fiskfilén, lägg i form och strö över dillen. Slå det över fisken. Favorit i repris. Den här är grymt god, så har ni missat den får ni åter chansen att prova på den