Ingredienser Portioner. 4 4 bitar lax (à 140 g) 900 g fast potatis 1 tsk socker 1/2 tsk salt 2 msk smör eller margarin 2 msk vetemjöl 5 dl mjölk 2 msk hackad dill salt och peppar 50 g sugarsnaps 1 citron Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Eftersom såsen hade slurpats upp av gästerna tog jag vad som fanns i kyl och frys och serverade fisken med bladspenat, rostad blomkål (för övrigt otroligt gott
på fisken och nästa gång kan du med fördel byta ut tomaterna mot färska örter. ”smörkuben” i 4 st centimetertjocka skivor och lägg på fisken. fisken i ugnen ca 10 minuter. fisken i ugnen ca 10 minuter
Lägg laxbitarna i en smord ugnsfast form, häll över såsen och ställ mitt i ugnen på 200 grader ca 10 minuter tills fisken nåt en innertemperatur av 55 grader. 10 minuter tills fisken nåt en innertemperatur av
Hej. Här kommer ett riktigt gott tips för dig som gillar lax. Receptet har jag hittat hos min fina bloggkollega Sofia som driver den mycket inspirerande bloggen Zofias kök
1500 g fisk (ex torsk, kolja, krabbkött och/eller lax). 1Blanda ingredienserna med fisksåsen. 1Mosa fisken antingen med en gaffel eller med en matberedare. 1Stek fiskkakorna 2 minuter på varje sida. 1En personlig favorit är att servera fiskkakorna med ett smakfullt kokosinspirerat ris