vatten så det täcker köttet. Köttet ska i princip lossna från benet, då är det klart. Vrid till grillfunktionen i slutet för att få till lite yta på köttet
Så mycket lättare att putsa och få en rejäl köttbit som håller ihop och är jämntjock. Snitta köttet och krydda i skårorna med salvia och chili explosion
Vi kör vidare med grillningen, man lär så länge man lever och det blir bättre och bättre. Det var lite dåligt väder på dagen, men på eftermiddagen kom solen
Allt måste ju inte grillas nu även om man kan tro det när man läser mattidningar, men dessa dillfritters smakar väldigt bra till just en grillad köttbit
Snitta kanterna på köttet med en vass kniv. Salta och peppra och vänd köttet i vetemjöl. Bryn köttet väl runtom i smör och olja i en stekpanna och lägg sedan över det i en stekgryta som tål ugnsvärme
Salta och peppra köttet. Hetta upp smöret i en stekpanna och bryn köttet runtom. Blanda timjan med rivet citronskal och rapsolja och gnid in det i köttet