Vällagad mat behöver inte ta lång tid. Den här supersmarriga laxgrytan gör du på 15 minuter. Grytan går lika bra att göra på fryst lax som på färsk, se bara till att tina laxen först
Ingredienser Portioner. 4 800 g potatis 3 schalottenlökar 1/2 dl hackad dill och persilja 1 - 1 1/2 msk kapris Sås 1 msk vinäger 2 tsk fransk senap 1/2 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 krm socker 3 msk raps- eller olivolja 1 msk vatten Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Sylten passar till plättar, pannkakor och även som fyllning i tårtor och andra bakverk. 5 dl. 200 g jordgubbar 200 g rabarber 400 g syltsocker Skär jordgubbar och rabarber i skivor