Middagen så blev det en favoritröra från sjukhuset, dock så gick jag mer på känsla eftersom deras recept är lite jobbiga att gå efter efter det står i gram osv för att dem gör ju inte normala mängder portioner i deras kök ^^
Vet inte hur ni har det hos er,. men här i Göteborg börjar det bli ordentligt ruggigt just nu. Idag var det faktiskt mörkt här redan vid 17 och inatt har
Man behöver bara röja runt bland kastrullerna en kvart, sedan står middagen på bordet. Mat som borde kunna få även de små middagsgästerna att ta en andra portion
Det här är nog en ny vardagsfavorit. Jättegott var det och fräscht kändes det med grönsakerna. Nästa gång byter jag nog ut valnötterna mot cashewnötter
Så här gör du. 40 minuter. Sätt ugnen på 200 grader (eller enligt angivelser på lasagnepaketet). Hetta upp 2 msk olivolja i en stor kastrull och fräs lök och vitlök i några minuter
Ett jättegod indiskt bröd som är lätt att göra. Äts med fördel dagsfärsk. 4 port8 bröd25 g jäst1 ½ dl mjölk1 tsk salt1 msk honung2 msk olja1 ägg1 ½ dl grekisk yoghurt1 tsk bakpulver8 dl vetemjölSmula jästen i en bunke och rör ut den med 37 gradig mjölk
Ingredienser Portioner. 12 st 300 g potatis 1 squash 3 msk vetemjöl 1 tsk salt 1 krm peppar 1 ask färsk persilja (à 20 g) olja (till stekning) Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Hittade ett recept på tomatsoppa med apelsin i så det var vi ju tvungna att testa. Blev en god soppa och lite annorlunda än den jag brukar göra med basilika osv