Fisk

Fisk

  • 4 Recept
Fisk i mild gräddsås med kokt potatis och ärtor - Recept - Tasteline.com

Fisk i mild gräddsås med kokt potatis och ärtor - Recept - Tasteline.com

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Fisk 600 gram fiskfilé(er) , vit fisk 1 krm salt , cirka, efter smak 1 krm svartpeppar , cirka, efter smak 0,5 st gul lök(ar) 0,25 st färsk timjan 0,5 msk olivolja 1 msk smör 3 dl vispgrädde 1 msk fiskfond , vid behov, välj glutenfri 1 tsk dijonsenap 1 krm salt , cirka, efter smak 1 krm vitpeppar , cirka, efter smak Tillbehör 700 gram potatis(ar) 0,5 påse gröna ärtor , ca 225 gram, frysta Köp receptet Näringsvärde Kcal