Finhacka äggen och grovhacka räkorna, spara några räkor till garnering. Blada ihop alla ingredienser utom stenbitsromen, smaka av med cayennepeppar och tabasco
Ingredienser Portioner. 10 bitar 1 fast päron (t ex Conference) 70 g ädelost 10 skivor lufttorkad skinka färsk timjan till garnering Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
1 - 2 msk grön currypasta (jag föredrar Santa Marias men denna gång använde jag ICA. 2 grönsaksbuljongtärningar. 2 - 3 torkade limeblad. Tillsätt currypastan och ingefäran och låt det steka, under omrörning, i ytterligare ca 2 - 3 minuter. 1 - 2 msk grön currypasta (jag föredrar Santa Marias men denna gång använde jag ICA. 2 grönsaksbuljongtärningar 1 dl röda linser (torra). 2 - 3 torkade limeblad
125 g färskost med vitlökssmak. 250 g champinjoner. 2 scharlottenlökar. Tillaga i ca 30 minuter i 225 grader. 125 g färskost med vitlökssmak. 250 g champinjoner. 2 scharlottenlökar Salt och svartpeppar