Koka pasta enligt anvisning på förpackningen. Strimla purjolök och skär svartkål fint. Finhacka chili. Fräs purjolök, chili och kål i olja i en stekpanna
Sätt ugnen på 200 grader. Strimla purjolök och fräs tillsammans med pressad vitlök i olja. Låt avrunna kräftstjärtar och skalade räkor fräsa med ett par minuter
Skala och tärna morötter och rotselleri, finhacka vitlök och strimla purjolök. Bryn morötter och rotselleri i margarin i en kastrull ett par minuter, tillsätt vitlök och purjolök och fräs glansig
Koka ris enligt anvisning på förpackningen. Dela lax i bitar. Stek hastigt i lite av oljan. Lägg åt sidan. Strimla purjo, dela broccoli, paprika och vitkål i mindre bitar
Sätt ugnen på 225°. Skala och skär sötpotatis och rödbetor i mindre bitar. Dela blomkål i små buketter. Lägg rotfrukterna i en ugnsfast form, ringla över olja och strö över salt och timjan
Skala och finhacka lök, morötter och vitlök. Fräs tillsammans med färsen i olja i en gryta. Tillsätt krossade tomater, buljongtärning, spiskummin och chili flakes