Kjellson
Kyckling

Kyckling

Krämig currykyckling med chili- och limesallad

Krämig currykyckling med chili- och limesallad

Currykyckling2 gula lökar 3 vitlöksklyftor 0,5 purjolök 1 msk matolja 3 msk Santa Maria Indian Mango Curry 0,5 dl kycklingbuljong 2 dl vatten 5 dl grädde 500 g kycklingfilé 2 dl crème fraîche 2 tomater 1 tsk salt
Krämig kycklinggryta med svamp

Krämig kycklinggryta med svamp

Kycklinggryta3 msk olivolja 850 g kycklinglårfilé 2 msk paprika 1 tsk peppar 1 krm salt 1 gul lök, finhackad 3 klyfta vitlök, pressade 200 g svamp, ex champinjon, skivade 3 msk kycklingfond 1,5 msk grönsaksfond 2 msk rosmarin, färsk, hackad 1 msk kinesisk soja 4 dl matlagningsgrädde 1 dl vatten 1 paprika, delad i bitar
Tareqs coq au vin

Tareqs coq au vin

rejäl kyckling, gärna majskyckling eller gårdskyckling. Stycka upp kycklingen i bitar och rulla i vetemjöl
Kyckling i curry

Kyckling i curry

Lägg ner den hela kycklingen, grönsakerna, pepparkornen, lagerbladen och timjan i en gryta och täck med vatten
Marinerade kycklingklubbor

Marinerade kycklingklubbor

Blanda ingredienserna till marinaden och lägg ner kycklingbitarna. Lägg kycklingbitarna i en ugnsform med marinaden
Wallenbergare på kyckling

Wallenbergare på kyckling

Blanda kycklingfärs, salt, nymald peppar, grädde, äggulor och ägg. 1. Sätt ugnen på 150 grader. 2. Skala och koka potatisen i lättsaltat vatten
Kycklinggryta med curry

Kycklinggryta med curry

Skär kycklingfiléerna i bitar. Bryn kycklingen i smör i en stor gryta. Låt bli varmt och se till att kycklingen är genomstekt
Kycklinggryta med blomkålsris

Kycklinggryta med blomkålsris

Skär kycklingköttet i små bitar och lägg i stekpannan. 400-600 g kyckling. 1 gul lök 2 klyftor vitlök smör, att steka i 400-600 g kyckling 2 dl crème fraiche 1 msk curry 1 tsk gurkmeja citron, pressad saft av salt peppar 1 blomkålshuvud gröna salladsblad