Pocherade ägg1. Koka upp vatten och ättiksprit i en kastrull. Låt det sedan sjuda. Knäck äggen ett i taget, först i en skål och häll sedan försiktigt ned äggen i det sjudande vattnet och låt sjuda i tre minuter
Med det här receptet får du 20 plockportioner. 1. Mosa laxen med ost, majonnäs, dill och citronskal. Smaka av med salt och peppar, ställt kallt till serveringen
Mixa avokadorna. Värm crème fraîche i en panna och smält blötlagda gelatinblad i den. Blanda crème fraîche, citronsaft och mixad avokado och smaka av med salt och peppar
Ingredienser Portioner. 4 250 g färsk smördeg 1 ägg 1 äggula 200 g skalade räkor 2 dl crème fraiche med dill, havssalt och citron 1 citron 80 g caviar Garnering dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Smör 5