Variationer på Vitvinssås Den här såsen har jag använt till många fiskrätter genom åren. Med den som bas, har jag varierat såsen med olika smaksättningar som Saffran, Pernod, Örter eller vad jag nu har tyckt passat bra till olika fiskar
Ta upp och torka av fisk med hushållspapper. Servera fisken tillsammans med puré, kål och sås. Fisken som bestod av ganska tjocka bitar, kördes till en innertemperatur på 54 grader. Stek fisken i mitten av ugnen i ca 15 minuter eller till 52-54 grader i innertemperatur
Grönt är skönt eller vad säger ni. Just grönt är ju mycket man äter inom lchf-kosten även om dem gröna sojabörnorna inte inräknas till den strikta kosthållningen men kan vara ett alternativ för den som äter mer liberal lchf-kost
4 portionsbitar lax4 port potatismos2 dl creme fraichesaft + skal av 1 lime1 tsk fransk senap1/2 purjolök1/2 dl hackad dill1 äggsalt, pepparkokt broccolitomaträkordillkvistStrimla purjolöken fint och fräs den mjuk i smör