ca 300 g små champinjoner. 13,5 dl vatten. 1ca 300 g små champinjoner 3,5 dl vatten 0,75 dl olivolja 1 liten gul lök, hackad saft av 1/2 citron 1 tsk torkad timjan 2 klyftor vitlök, hackade 2 tsk salt ca 10 svartpepparkorn 0,5 dl hackad persiljaBlanda allt utom svamp och persilja i en kastrull
1 st liten gul lök eller 3 st schalottenlökar ca 25 g smör att steka i 200 g kantareller eller annan svamp 200 g färska champinjoner 1 msk kalvfond 3 dl vispgrädde ev. 1 st liten gul lök eller 3 st schalottenlökar. 1 msk kalvfond 3 dl vispgrädde ev
Vänd på spjällen efter cirka 30 minuter och pensla på mer marinad. 2-3 msk flytande honung. Marinad 100 g rårörsocker 0,75 dl äppelcidervinäger 2-3 msk flytande honung 4 klyftor vitlök, krossade 4 msk tamarisoja 1 msk salt 2 tsk tabasco 4 cm skalad och riven färsk ingefära 4 msk fransk senap 1 apelsin, saft
Köttfärssås och spagetti är en rätt som du flesta gillar, stora som små. Den kan varieras i det oändliga och här kommer en variant med italienska smaker
Lägg alla bitar i en stor påse (minst 3 liters) och häll i maizenan. 3. Vispa ihop alla ingredienserna till såsen och häll över ca 3/4 av såsen över kycklingen. Stoppa in kycklingen i ugnen i ca 30 minuter, men vänd kycklingen 2-3 gånger under tiden så att inte såsen bränns. ca 30 minuter. 2-3 g
Lägg ströbrödet i blöt tillsammans med mjölken och den finhackade gula löken. Tillsätt färsen, kryddor, senap, vitlök och ägget, Rör smeten ordentligt så att allt blandar sig bra