Denna måste ni bara prova, en perfekt efterrätt för alla som älskar nutella lika mycket som vi gör. Måndag igen, gott folk, hoppas er vecka har börjat bra
Lindahls kvarg med nötchokladsmak gav mig inspiration att utveckla ett nytt recept på cheesecake. Min pepparkakscheesecake ligger till grund för receptet som jag nu utvecklats till en härlig, välsmakande och nyttig nöt & chokladfrestelse
Crème anglais. Lägg gelatinblad i kallt vatten. Blanda äggulor och strösocker i en bunke. Dela vaniljstången och skrapa ur fröna och lägg i mjölken, koka sedan upp vaniljstång, grädde
Jisses vilken kanonhelg vi har haft, solen lyser och värmer så gott, visst är det härligt. Vi har suttit ute i solen och bara fikat hela helgen, ha ha ja nästan i alla fall
God morgon,. Så var måndagen här igen. Hoppas att helgen varit bra. Jag har lagat så mycket mat. Och bakat. Det kommer massor av goda recept framöver vill jag lova