Lägg kycklingen och baconen i en ugnsfast form, häll blandningen över. 6 st Kycklingfileer. 13 msk Kycklingfond. 11 tsk Salt och svartpepparSkär kycklingfiléerna i längsgående bitar. 1Blanda creme fraiche, grädde, sweet chili sås, hackade vitlöksklyftor och kycklingfond i en skål
4 4 port ris eller annat gryn 4 kycklingfiléer 1 msk smör eller margarin salt och peppar 1/2 msk timjan 2 dl crème fraiche 1/2 dl vatten 2 msk tomatpuré 1 hönsbuljongtärning eller kycklingfond (1 hönsbuljongtärning motsvarar 1 1/2 msk kycklingfond) 150 g sockerärtor 2 tomater Lägg till i inköpslistan
2 st kycklingfiléer. 75 dl kycklingbuljong. 2 st kycklingfiléer 1 st stor röd paprika 1 st stor gul paprika 2 st rödlökar 1 tsk olivolja 250 g pasta rigatoni 150 g Philadelphia Light Naturell 1. 75 dl kycklingbuljong basilikablad till garnering salt och nymald svartpeppar
4 4 port pasta (gärna tricolore) 150 g haricots verts ca 600 g strimlad kycklinglårfilé 1 tsk olivolja salt och peppar 1 vitlöksklyfta 2 dl lätt crème fraiche franska örter 1 dl mjölk (gärna 1,5 %) Lägg till i inköpslistan
I en kastrull, koka upp buljongen och tillsätt kycklingen, slå på vatten så det täcker. Skär ner kycklingen i mindre bitar, ca 2x2 centimeter. 600 g kycklinglårfilé. 3 dl kycklingbuljong. 600 g kycklinglårfilé 1 gul lök 3 morötter 3 dl kycklingbuljong vatten så det täcker 1 kruka dill 2 dl grädde 2-3 msk ättika 2-3 msk socker 2 lagerblad redning potatis till servering