Coda alla Vaccinara är en oxsvansragu från Rom som ursprungligen gjordes av Slaktare. Marcella Hazan har ett recept i The Essentials of Classic Italian Cooking som jag har gjort ett par gånger med lyckat resultat
Idag blir det inte mycket till recept, men i alla fall ett tips på god och enkel fredagsmiddag. Pasta med pesto och som tillbehör mozzarella, tomat och lufttorkad skinka
Det har varit två veckor utan onsdagspasta, så ikväll var det bara ett måste. I rasande fart slängde vi ihop en pasta som verkligen satt där den skulle Färsk tortillini från Giovanni Rana med fyllning med pesto, basilika och pinjenötter toppat med prosciutto, färsk basilika, riven parmesanost och coktailtomater, ruccula och pesto
Vad är det som gör att en maträtt kan ta en med storm. Är det den goda smaken, är det stämningen, personerna runt bordet eller kanske dukningen eller den goda drycken som serveras till
Ikväll blir det färska räkor med limeaioli, chiliaioli, och vitlöksbröd. Kände för att lyxa till det lite denna fredag och då var jag så sugen på räkor, hade planerat detta igår kväll men räkorna var slut nere på ica så det får helt enkelt bli idag istället
Populära inlägg. Estrella Zombie Potatoes. Zombie Potatoes Trailer from Start Communication on Vimeo. Estrella satsar för fullt för tillfället, de har just kommit med lite nyhe