Linguine med räkor och Persilja Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 160 gram Academia Barilla Linguine 2 st tomat(er) 12 st Färska oskalade jumboräkor , MSC-märkta 1 st schalottenlök 2 msk Cognac 1 tsk tomatpuré 1 tsk majsstärkelse 0 odefinierad bladpersilja 0 odefinierad extra virgin olivolja 0 odefinierad salt 0 peppar Köp receptet www.tasteline.com
Pasta med svamp & lövbiff Sedan cirka två år tillbaks undviker vi gluten i kosten, men först idag blev det premiär för glutenfri pastaChili & Kärlek
Lasagne med renskav och getost Renskavsröran. Sätt ugnen på 225°. Halvtina renskaven. Skiva svampen. Hacka lök och vitlök. Sätt en gryta eller stor stekpanna på medelvarm spisplatta Matklubben.nu
Marinerade räkspett med tagliatelle Koka pastan al dente och låt rinna av i ett durkslag. Blanda pastan i såsen, späd eventuellt med lite pastavatten, ringla över lite olivolja för smaksättning och servera med räkorna Zeta
Cannelloni med lax, spenat och stilton Lite skåprensning efter helgerna blev goda cannelloni till middag. Servera med en fräsch grönsallad. Ingredienser till 2 portioner Farmors mat