Pasta

Pasta

  • 8 Recept
Linguine med räkor och Persilja

Linguine med räkor och Persilja

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 160 gram Academia Barilla Linguine 2 st tomat(er) 12 st Färska oskalade jumboräkor , MSC-märkta 1 st schalottenlök 2 msk Cognac 1 tsk tomatpuré 1 tsk majsstärkelse 0 odefinierad bladpersilja 0 odefinierad extra virgin olivolja 0 odefinierad salt 0 peppar Köp receptet
Pasta med svamp & lövbiff

Pasta med svamp & lövbiff

Sedan cirka två år tillbaks undviker vi gluten i kosten, men först idag blev det premiär för glutenfri pasta
Lasagne med renskav och getost

Lasagne med renskav och getost

Renskavsröran. Sätt ugnen på 225°. Halvtina renskaven. Skiva svampen. Hacka lök och vitlök. Sätt en gryta eller stor stekpanna på medelvarm spisplatta
Marinerade räkspett med tagliatelle

Marinerade räkspett med tagliatelle

Koka pastan al dente och låt rinna av i ett durkslag. Blanda pastan i såsen, späd eventuellt med lite pastavatten, ringla över lite olivolja för smaksättning och servera med räkorna