Mat måste man ju ha så äta måste man ju och det har vi gjort "hehe" och gott har vi smaskat i oss också i helgen i lördags gjorde jag och min man fylld lövbiff med creme bonjour färskost med soltorkade tomater, rökt skinka och cheddarost till detta serverade vi potatismos smaksatt med örter, vitlök och parmesanost och smarriga och varma cocktailtomater
En riktig Texaschili värmer riktigt gott i höstkylan. Här röker vi högreven lätt innan den får gå i grytan och använder både Poblanos, Jalapenos, Rocotos och Habaneros
Söker du den perfekta helgrätten. Nå, då kanske marinerad flankstek med vitlöksfräst svamp, jordärtskocks- och potatisgratäng samt en choronsås kan vara något att svänga ihop
Stöt timjan, oregano, vitlök och salt i en mortel. Platta till biffarna lite med knytnäven. Häll olivoljan och citronskalet i kryddblandningen och stryk det på biffarna på båda sidor