Redan torsdagkväll och på söndag är det första advent och första december. Hur gick det till. Jag måste ju hinna storstäda, adventspynta, fixa paketkalendern och baka lussekatter
Ahh… Lördag morgon. Det är nästan – men bara nästan – lika bra som fredag kväll. Jag, som sällan äter frukost i veckorna (eftersom jag inte är hungrig då och jobbar lika bra utan frukost) dukar gärna upp en bängafrukost på lördagen
1. Blanda vatten och potatismjöl i en kastrull. Koka upp under omrörning tills första bubblan syns. 2. Ställ ner kastrullen i kallt vattenbad för att kallna
Ingredienser Portioner. 4 500 g jordärtskockor 3 potatisar 2 vitlöksklyftor 1 msk smör 1 1/2 dl vitt vin 1/2 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 3 dl vispgrädde salt svartpeppar 10 timjankvistar till garnering, eller välj färsk krydda efter säsong och smak Parmachips 4 skivor parmaskinka Lägg till i inköpslistan