Pizza Napoletana DegHäll vattnet och saltet i en stor bunke. Lägg sedan i jäst och lös upp den i vattnet. Häll jäst och vattenblandningen i en degblandare (med krok) Svt
Tareqs pizzadeg vetemjöl (ekologiskt). 1vatten. 1färskjäst. 1havssalt. 1olivoljaLös upp jästen i det kalla vattnet och knåda samman med allt vetemjöl till en smidig deg, ca 3 minuter Svt
Libapizza med salami, mozzarella och oliver 2 libabröd, arabiska tunnbröd. 11,5 dl tomatsås eller pizzasås. 13 dl riven mozzarella. 11 hel mozzarellaost receptfavoriter.se
Napolitansk pizzadeg Ingredienser Portioner. 4 Deg 4 g färsk jäst (4 g motsvarar ca 1 tsk färsk jäst) 700 g vetemjöl (1 dl motsvarar ca 60 g) 5 dl vatten (1 dl motsvarar 100 g) 2 tsk salt (1 tsk motsvarar ca 8 g) 2 msk olivolja (1 msk motsvarar 15 g) Till jäsning olivolja Lägg till i inköpslistan www.ica.se
Pizzadeg med surdeg, grundrecept 12 g jäst 3 dl vatten, kallt 2 msk olivolja 1 dl vetesurdeg 2 tsk salt 1 tsk strösocker 3 dl durumvetemjöl 3 dl vetemjöl special www.koket.se
Charkbricka – quattro stagioni 1 Pop. Bakery Surdegspizza. 11 dl tomatsås. 1200 g riven ost. 180 g lufttorkad skinka. 180 g salami. 180 g chorizo popbakery.se