1Dela fisken i portionsbitar och salta på köttsidan. 1Stek fisken på medelvärme med skinnsidan neråt i 5 minuter, vänd sedan fisken och stek ytterligare i 4 minuter
Sätt ugnen på 250°. Skala potatisen och skär i mindre bitar. Koka den i rikligt med saltat vatten tills den är mjuk och lägg sedan i en vanlig potatispress, blanda med salt smör och äggulor
Se till att fisken blir ordentligt täckt. Fritera fisken tills den blir gyllenbrun. RemouladsåsLåt de picklade grönsakerna (pickles) rinna av i en sil så att de blir av med vätskan
Lägg fisken i en smord ungssäker form. Spritsa potatismoset över fisken. Jo, jag vet att det egentligen skall vara sjötunga med rödtungan är så god att den duger bra
Låt tonfisken rinna av och rör sedan ihop den med majonnäs, lök, salt och peppar. Tuna melt är en amerikansk klassiker – en härlig varm macka med tonfiskröra och smält ost