"Lindas bakskola" (Tidningen Hembakat) levererar varje gång. ) Enkelt och bra recept. Jag följde Lindas tips att skära kakan i rutor innan frosingen lades på, vilket gjorde det betydligt mindre kladdigt när kakan slutligen skulle läggas på serveringsfatet
Perfekt kaka att baka till många eller fylla frysen med. Vaniljrutor med Daim. Hej. Här kommer en långpannekaka som räcker till många och som är så himla god
Åh den är så god, sådär lagom mastig, lite kladdig och enkel att baka. Kakan blir bara godare om man bakar den dagen innan servering och klarar sig fint i kylen i 4-5 dagar
Blanda mjöl, socker och bakpulver i en skål. Smält smöret i en kastrull. Ta kastrullen från värmen och vispa i ägg och mjölk och rör ner i mjölblandningen, och blanda till en smet
Smuliga citronrutor. Hallå. Här kommer en långpannefavorit som ni måste prova i sommar. Smuliga på utsidan med krämig citronfyllning i mitten, låter väl hur gott som helst
Baka botten i 10 minuter. Botten. Sätt ugn på 175 grader. Smält smöret i en bunke eller kastrull. Krossa Digestivekexen i en påse eller bunke och tillsätt till smöret samt till en grynig blandning