) 3 röda chilifrukter (mindre om du inte vill ha så mycket hetta) 300 g kycklinglårfilé neutral matolja, att steka i 4 salladslökar 1 broccoli (liten) 1 dl ostronsås 2 msk fisksås 1 msk kinesisk soja, eller thailändsk 1 msk strösocker 2 dl thaibasilika (eller holy basil)
4 1/2 purjolök 2 vitlöksklyftor 2 morötter 1 tsk sambal oelek 1 msk olja 2 l vatten 2 grönsaksbuljongtärningar eller motsvarande mängd fond 4 kycklingfiléer 250 g sojabönor 4 port äggnudlar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Välj grönt 5
Rotsaker tillsammans med kycklingen, servera med vitkålssallad och du har en middag helt i säsong. Blanda samman ingredienserna till marinaden och lägg den tillsammans med kycklingdelarna i dubbla plastpåsar
Vad du behöver3 st kycklingfiléer300 g färska champinjoner1 st Broccoli4 dl Grädde1 dl Mjölk1 msk potatismjöl1 st äggula nypa torkade chiliflingor1 krm svartpeppar2 krm Salt
Kyckling. Skär kycklingen i ganska små bitar. Stek kycklingen i omgångar. 600 gram kyckling ( file eller lårfile). Servera med ris 600 gram kyckling ( file eller lårfile)