Gullan Kokbok

Gullan Kokbok

  • 11 Recept
Köttfärsbiffar med stekt lök

Köttfärsbiffar med stekt lök

Blanda pofiber och mjölk i en bunke. Låt blandningen svälla i 10 minuter. Skala och hacka löken och fräs den i 1 msk matfett
Senapskräm

Senapskräm

Blanda majonnäs och senap. Vispa grädden ej för hård. Blanda grädden med dijonmajonnäsen försiktigt. Smaka av med vinäger, salt och peppar
Rom- och kräftsill

Rom- och kräftsill

4-5 hela filéer inlagd sill eller 2 förp 5-minuterssill. 11 ½ dl kräftstjärtar
KYCKLING MED DIJONSENAP OCH PERSILLIADE

KYCKLING MED DIJONSENAP OCH PERSILLIADE

Det är ju klart väldigt gott med kycklingfilé i en rejält krämig och smakrik sås. Det går hem nästan när som och till vem som helst