Hej på er,. Nu har det varit asieninspirerad matlagning här hemma igen. I förra veckan publicerade jag ett recept på en hemgjord gryta med biff med bambuskott (smakar precis som på kinarestaurang
fusiontapas,. I torsdags hade jag bokat bord på Fusion Tapas som ligger vid Liljeholmstorget och vi tog en tidig tid både för att Felicia skulle orka med det och för att när vi bokade via The Forks app fick vi 30% rabatt på notan. Vi tog 3 tapas var och delade på en liten nachos med guacamole och det var rätt lagom som middag
Kinamat tycker jag alltid är gott gör det allt för sällan hemma i mitt kök men i lördags slog vi på stort och gjorde denna kinesiska rätt som är försvenskad så vi ska kunna äta utan att det blir allt för stark men det var hett ändå
En till av de där rätterna som blivit totalt misshandlade av de kinakrogarna i Sverige. De två huvudsakliga felen som begås är dels att det är på tok för mycket frityrsmet och dels att såsen som används är något helt annat än vad den borde vara
I går kväll åt vi tapas här Under vårt tak. Man kanske tänker att tapas är krångligt och tar lång tid att göra då det är flera olika rätter men det behöver inte alls vara svårt utan snarare tvärt om det kan både vara enkelt och till och med går snabbt att laga