Hej. Har du redan bestämt vad du ska äta för gott till nyår. Om inte, så kommer tre menyförslag som jag hoppas kan smaka men först så bjuder jag på en glimt av den meny vi ska äta i år (recept på detta kommer efter nyår)
Nä, det är inte så att vi ska äta så mycket som tolv rätter av varje, jag tänkte bara ge mina bästa tips från arkivet så ni får lite inspiration till nyårsmaten
Toast Skagen med Kalix löjrom på smörstekt levain slår allt. Kalix löjrom förgyller det mesta, men just med en toast skagen så ‘gifter’ sig det hela extra extra bra
Påskvecka på intåg och jag kan verkligen inte fatta att vi redan är där. Vart tar tiden vägen. Trädknoppar tittar fram och i rabatterna skjuter det fart
Det var flera månader sedan nu, men någon gång i början på sommaren gjorde jag chokladpudding till jobbet som jag serverade i plastglas med vispad grädde och strössel
Vilken galen dag. Både Trump-kaos (hur i h*vete gick det till. Var är världen på väg. ), och snökaos. Stackars Artur har problem med att komma hem från sin jobbkonferens några mil bort