Stek tillsammans med köttfärsen och lite olja tills löken mjuknat och köttfärsen blivit genomstekt. Krydda med tacokryddan och häll på en skvätt vatten
Här bjuder jag på en mycket god och snabblagad mat att fixa fram – vardag som helg. Vi bjöds på denna hos ett par vänner första gången och den var mycket god så den har blivit en av de tacovarianter som vi gör ofta här hemma
Mixa ost och basilika i en matberedare. Tillsätt mjöl, bakpulver och smöret i tärningar. Ta ut små hjärtan med mått och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper
Lägg på en klick crème fraiche, finhackad rödlök och klippt gräslök över sillbitarna. Krydda med svartpeppar, stick ner en pinne i varje sill och servera
Mixa mjöl, sesamfrö, smör och salt med kniven i matberedare till det är jämnt fördelat. Tillsätt crème fraiche och vatten, mixa hastigt ihop till en deg