min Crock-Pot. Crock-Pot Stroganoff 6-8 port. Crock-Pot Stroganoff & Tagliatelle 260 g falukorv. Jag kollade runt i vad jag tillagat och gjort recept på den
I veckan ställdes min kära Crock-Pot på köksbänken igen, redo att tillverka god, slökokad mat. Men långlagat i en potta kommer smakerna kommer fram så mycket mer
Oavsett hur vädret är så fortsätter vi kocka i vår crockpot, det har visat sej passa oss bra de dagar man har lite väl mycket på sitt schema och inte har så mycket tid att stå vid spisen
jag är besatt av min Crockpot. ) Ni som inte vet vad en Crockpot är – kolla här, där ni dessutom får ännu ett tips på vad man kan laga i den fantastiska manicken
Nedan skriver jag in receptet som det står i appen där man tillagar i vanlig gryta på spisen, och efter det skriver jag vilka förändringar jag gjorde och hur jag tillagade gulaschen i CrockPoten
Nu har jag i alla fall fått in bilderna på den härliga rödvinsgrytan jag gjorde i CrockPoten. Tillsätt lite brun maizenaredning mot slutet av tillagningen och servera grytan med kokt eller pressad potatis och grönsaker
Servera tillsammans med ris eller potatis. Smält smöret i en stekgryta och bryn köttet. Hacka löken och skär champinjonerna i mindre bitar och tillsätt dem till köttet tillsammans med salt och peppar
Är det någon dag i veckan som jag tycker om att låta crock-poten jobba så är det på söndagar, bara förbereda på morgonen och så får grytan sköta sig själv under dagen
I måndags fick min "slökokare" CrockPot tillaga maten. På måndagsmorgon kryddade vi köttbiten och la ner allt i vår CrockPot, sen fick köttet tillagas i den på låg temperatur hela dagen
Igår fick min crock-pot laga mat igen. Jag förberedde kvällen innan genom att bryna kött och lök, sen igår satte jag det tillsammans med tomatpuré, senap och vin i crock-poten och lät den jobba i 3-4 timmar medan jag dammtorkade, dammsög och skurade. Biff stroganoff i Crock-pot800 gr ytterfile skuren i tunna bitar1 gul lök4 msk tomatpuré1 matsked fransk senap0,75 dl madeira eller sherry1 dl vatten2 dl gräddeSkär köttet i strimlor och hacka löken. Om du inte har en crock-pot tillsätter du vattnet på en gång i grytan och kokar under lock i 30-60 minuter, lite beroende på vilket kött du har