Fänkålsgratäng är lågkolhydratkostens motsvarighet till den traditionella potatisgratängen. Eftersom att fänkål är en väldigt smakrik grönsak tycker jag den passar utmärkt till västerbottenost, som även den är väldigt smakrik
Hej på er. Ja efter inatt är det 5 arbetspass kvar att jobba. Jag har kikat lite på semesternöjen, är så mycket som händer i sommar ändå så har tänkt hålla oss hemmavid eller i stugan mest annars, men en liten tripp för barnen vill vi nog hinna med
Potatismos. Skala och skär potatisen i bitar och koka den mjuk. Häll av vattnet och ånga den torr. Stöt potatisen till ett mos och blanda det med grädde och ägg
Äggbröd har jag tjatat om ett antal gånger som ni nog märkt. ) Jag tycker dock att dessa brödrullar är så himla bra och goda att de förtjänar ett antal inlägg till
Putsa köttet och skär det i skivor. Salta och peppra. Bryn köttet på båda sidor i en stekpanna med smör. Tillsätt pressad vitlök, grädde, fond, senap, honung, dragon och citronsaft, och koka i 15 minuter
Skölj och skär rabarbern i bitar. Lägg den i en smord pajform. Smält smöret i en kastrull och rör ner havregryn, mjöl, bakpulver, socker, grädde och sirap