Ingredienser Portioner. 4 580 g räkor i lake 4 port tagliatelle 1 röd paprika 1/2 purjolök 2 tomater 1/2 g saffran 1 msk smör eller margarin 2 vitlöksklyftor 2 tsk majsstärkelse 2 1/2 dl vispgrädde 1 dl spad från räkorna salt och peppar 1/2 kruka persilja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
En riktig god rätt med sting i. Jag använde jumboräkor, tycker dom passar bra i matlagning. 4 port1 gul lök1 vitlöksklyfta250 g färska champinjoner1 msk smör1 paprika1 chilifrukt2 dl creme fraiche1 burk krossade tomater1 msk tomatpuré1 fiskbuljongtärning500 g skalade räkorsaltpeppartimjancayennepepparpaprikapulverBryn finhackad lök och vitlök i lite smör, tillsätt sedan delade champinjoner och fräs tills allt vatten är borta
Tina räkorna och skala dem. Skala lökarna och skiva dem tunt. Kärna ur och strimla paprikorna. Fräs löken mjuk och glansig i lite matfett utan att den får färg