Pasta

Pasta

Pasta med broccoli och stekt halloumi

Pasta med broccoli och stekt halloumi

400 g pasta 1 stort huvud broccoli 2 klyftor vitlök 1 rödlök 1 peperoncini olivolja 1 förp halloumiost 1 kruka färsk bladpersilja 1 dl rucolasallad
Krämig spenatpasta med rostade pinjenötter

Krämig spenatpasta med rostade pinjenötter

4 4 port pasta, gärna penne 1 dl pinjenötter 1 gul lök 1 msk smör eller margarin 400 g fryst bladspenat 130 g pesto 2 1/2 dl vispgrädde 1 grönsaksbuljongtärning 2 krm salt 1 krm peppar 250 g körsbärstomater Lägg till i inköpslistan
Pastagratäng med spenat

Pastagratäng med spenat

Låt pastan och spenaten rinna av i ett durkslag. 2 förp fylld pasta med t ex med skinka, ricotta eller svamp. 1Koka pastan enligt anvisning på förpackningen, låt spenaten koka med den sista minuten. 1Varva pasta med spenat, ost och sås i en smord gratängform. 1Gratinera i mitten av ugnen ca 25 minuter, eller tills pastan får fin färg och allt är genomvarmt
Zoodles alla Puttanesca

Zoodles alla Puttanesca

I Najnis version av slampans spaghetti har pastan bytts ut mot zoodles – det vill säga nudlar gjorda på zucchini
Krämig tortellini med grönkål och rostade mandlar

Krämig tortellini med grönkål och rostade mandlar

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Köp hem 500 gram Färsk tortellini 125 gram grönkål 3 dl vispgrädde 50 gram sötmandel 1 st citron(er) Från ditt skafferi 1 klyfta(or) vitlök 2 msk Mat & Bak smör 1 krm salt 1 krm svartpeppar Köp receptet
Tortellini med ricotta och basilika

Tortellini med ricotta och basilika

Ingredienser Portioner. 4 500 g tortellini (ricotta och spenat) 250 g frysta sojabönor 250 g körsbärstomater 1 kruka basilika 1 msk olivolja 1/2 msk rödvinsvinäger salt och peppar 1 dl tomatpesto 250 g ricottaost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Välj grönt 5
Gnocchigratäng med svamp och mozzarella

Gnocchigratäng med svamp och mozzarella

Ingredienser Portioner. 4 250 g champinjoner 2 msk smör 1/2 tsk salt 2 krm svartpeppar 1/2 sats ratatouille-grönsaker (se länk under steg 3) 400 g färsk gnocchi (potatis) 250 g mozzarella 1/3 sats pesto (se länk under steg 3) 2 msk pumpakärnor 65 g ruccola Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Pasta med svartkål & parmesan

Pasta med svartkål & parmesan

När pastan kokat färdigt, häll ned den i kålen och blanda runt. Behövs det mer vätska kan man hälla med lite av pastavattnet
Pasta pesto med halloumi

Pasta pesto med halloumi

4 4 port pasta, gärna spiralpasta 3 tomater 400 g halloumiost 2 tsk olivolja 1/2 dl crème fraiche 1/2 dl mjölk (gärna 1,5 %) 3 msk pesto 65 g ruccola Lägg till i inköpslistan
Pasta med mangold, parmesan och valnötter

Pasta med mangold, parmesan och valnötter

1500 g spagetti 4 klyftor vitlök 50 g smör 100 g mangold salt och peppar 65 g spenat 0,25 kruka gräslök 1 dl valnötter 50 g parmesan 2 msk olivolja 0,5 citronKoka pastan al dente i välsaltat vatten. Häll av pastan och spara ca 1 dl av kokvattnet. Tillsätt spagettin i stekpannan samt pastavattnet, låt det koka ihop i 2-3 minuter