Kycklingfile i beasås Mums säger jag till denna kyckling rätt. Krämig och smakrik framförallt så går det snabbt att göra den silvias mat & bak sida
Laxplanka med lax och pommes duchesse Potatismos. 11 kg potatis. 2-3 dl grädde. 3 msk dill. salt, peppar. 1Övrigt. 14 plankor i ek. 4 tomater. salt. 1 knippe grön sparris www.landleyskok.se
Lax i ugn Lägg fisken i en smord form och krydda med salt och peppar. Blanda grädde, fond och dill, och häll över fiskenHemmets Journal
Parmesangratinerad torsk Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 600 gram torskfilé 100 gram parmesanost , riven 2 dl crème fraiche 1 st vitlöksklyfta(or) 0,25 st citron(er) , saften från ca 2 klyftor 1 tsk basilika , torkad 0,5 tsk salt 2 krm svartpeppar Sallad 250 gram morötter 0,5 st zucchini 0 st olja 0 st vinäger Tillbehör 4 dl couscous , el www.tasteline.com
Cashewpanerad torsk med hollandaise Ingredienser. 4 torskfiléer. 1 dl Pofiber. 2 äggvitor. 200 gram cashewnötter. salt, vitpeppar. smör att steka i. Hollandaise 56kilo.se
Torsk i ugn med rostad sötpotatis | Recept ICA.se Ingredienser Portioner. 4 Potatis ca 500 g sötpotatis 600 g fast potatis 2 msk olivolja 1 tsk timjan Torsk ca 600 g torskfilé 2 msk senap 1 tsk paprikapulver 2 krm salt 1 krm peppar 2 msk ströbröd 1 msk olivolja Grönsaker 1/2 ask färsk persilja (à 20 g) 250 g körsbärstomater Sås 2 msk chilisås 1 1/2 dl gräddfil Lägg till i inköpslistan www.ica.se
Bulgursallad med lax En maträtt som är supergod och fräsch en lördagskväll. Den kan tyckas vara lite sommrig, men det tycker inte jag gör någonting alls Emilias mat & bak
Honung- och vitlöksbakad lax i ugn Mums, det här var riktigt gott. Honungsbakad lax med mycket kryddor för extra hetta. med kokt pressad potatis och mangorajasås till Min Lilla Kokvrå
Fisk i ugn med gräddsås & bacon Blev tipsade av en läsare, Erika Olsson, om den här fiskgratängen. Skiva fiskfilén, lägg i form och strö över dillen Smaskelismaskens
Lax med färg Blanda grädden med senap och fiskfond och häll den över laxen. 1 msk fiskfond. 1 msk fiskfond. Jag har börjat använda syrad grädde och tycker att den tillför både djup och syra i rätten Lolos Matblogg