½ kg köttfärs. ½ kg köttfärs 1-2 pkt bacon 25 cm purjolök 2 st gula lökar Salt Peppar Margarin att steka i och till formen 10 st potatisar 3 dl grädde 200 g riven ost
400 g kassler. 12-3 bananer. 13-4 dl vispgrädde. 11 dl chilisås (eller efter smak). 1400 g kassler 2-3 bananer 3-4 dl vispgrädde 1 dl chilisås (eller efter smak)Skiva kassler i ca ½ cm tjocka skivor
Vi får vildsvinskött av mina föräldrar, och oftast är det redan infruset. Perfekt då att lägga in den helt frusna köttbiten i ugnen, istället för att vänta tills det har tinat upp, så är tillagningen redan igång
Låt köttet vila innan servering, stek då sidfläsk och purjolöken krispigt. Servera med potatismos i botten, fortsätt med köttbiten, toppa med sås och stekt sidfläsk och purjolök