Rör om så att sockret smälter och slå den sedan över fisken. Sjud fisken på svag värme 6-8 minuter. Lägg strömmingen på en bräda och rulla ihop den från stjärten med köttsidan utåt
Ugn 200 grader. Salta köttsidan på filéerna, rulla ihop dem och lägg dem tätt i en smord ugnsform. Rör ihop övriga ingredienser och bred blandningen över strömmingen
Ta ut fisken och bred på såsen. 1 msk fiskbuljong. Salta och peppra fisken och sätt in i 175 grader i ca 7-8 minuter. Sätt in i ugn i ca 7-8 minuter eller tills fisken är klar. 1 msk fiskbuljong
Sätt ugnen på 200 grader. Skiva tomater och lägg i botten på en ungfast form. Lägg på torskfiléerna och salta och peppra samt skär smöret i skivor och lägg på, lägg även på några skivor tomat, sätt in i ugnen 10 minuter
Under semestern blev det mycket grillat och ett recept jag tidigare hittat hos Tant Gul (måste komma ihåg att fråga hur hon fick namnet eller hur det kommer sig att hon kallar sig så) passade jag på att testa, nämligen grillad torskfilé
Häll grönkålen över fisken och låt alltsammans puttra någon minut. Grönkål är en fantastisk grönsak som numera inte bara finns i grönsaksdisken till jul