Lätt, lättare, lättast att göra är denna fiskvariant på Skomakarlåda. Namnet kommer troligen från köttbitens form i klassikern med biff, att den får formen av en skosula när den steks
Du behöver. 750 g. potatis. 2 ägg. 180 g. vetemjöl (3 dl). 4 dl. mjölk. 2-3 tsk salt. 250 g. bacon (2 pkt). 25 g. smör (lite av smöret smörjer du formen med)
@vardagsmatalajess. Vardagsmat a la Jess på Facebook. Biff Lindström i gräddsky. Godkväll allesammans. Hoppas ni fått en riktigt bra start på veckan idag
I torsdags lagade jag matlådor inför helgen. Söndagkväll och helgens jobb är avklarat. Denna gången blev det kålpudding, men inte på traditionellt svenskt husman vis
Kalvlevergryta är något jag längtar efter. Svårt att få tag på just kalvlever eller ungnötslever i Singapore, så självklart måste jag äta detta i Sverige
Jag smaksätter den med tomatpuré och torkad timjan och det ger en otroligt god smak. Det här är mitt bästa reept på köttfärslimpa, den kan inte bli torr