Grytor tillhör verkligen hösten och varför inte göra en god vegansk gryta. Denna luktade så himla gott när det stod och puttra och doften spred sig i köket
God parfait där lingonen ger en frisk syrlighet mot den lite sötare glassen. En dessert som passar utmärkt på hösten efter exempelvis en mustig köttgryta eller varför inte under julen med krossade pepparkakor som garnering
Äppeltosca1. Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker luftigt. Blanda i mjöl och vaniljsocker och rör till sist i det smälta smöret
Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Smält smöret och blanda ner havregrynen, låt svälla en stund. Skala och skiva äpplena och blanda dem med kanel och strösocker, låt ligga och marinera en stund
Knäckig äppelkaka - Glutenfri. Här om dagen bjöd jag på fika här hemma. Glutenfri, jättegod äpplekaka med äpplen från trädgården och vaniljgrädde till det
Ingredienser. 500g keso. 4 ägg. 3 dl grädde. 2 dl mandelmjöl. 1 tsk vaniljpulver. 1/2 krm stevia. Om man vill göra en mindre kaka kan man dela receptet på 4 delar och använda en springform på 12 cm i stället för en stor på 28 cm, vilket jag gjorde
15 Februari 2016. Bröd,. Glutenfritt. Baka,. Frallor,. Glutenfritt,. Morotsfrallor. Glutenfria morotsfrallor. Goooood morgon på er, vackra människor därute
Fyriskaka är en typ av sockerkaksliknande äppelkaka. Det här receptet är den glutenfria varianten av Birgitta Rasmussons klassiska recept på fyriskaka och var en av årets tekniska utmaningar i "Hela Sverige bakar"