Kenneth

Kenneth

  • 4 Recept
Chili con carne

Chili con carne

Ingredienser1portion2portioner3portioner4portioner5portioner6portioner7portioner8portioner9portioner10portioner11portioner12portioner13portioner14portioner15portioner16portioner17portioner18portioner19portioner20portioner600gramnötfärs2stgullök(ar) 2stvitlöksklyfta(or) 2mskrapsolja1,5stgrönpaprika4dlkrossadetomater2msktomatpuré1tärning(ar) köttbuljong0,5mskchilipeppar1tskmejram1stsalt4dlvitabönor , itomatsås0stpepparTillbehör6portris , kokt0salladKöpreceptetNäringsvärdeKcal
Kladdkaka

Kladdkaka

Smältförsiktigtsmöret (ellermargarinet) ienkastrullspisen. Tagbortkastrullenfrånspisenochvärmennärdrygthälftenavsmöretsmältochrörmedenskedtillsrestenavsmöretsmältsomsmälteravredanbefintligvärme
Saffransbullar med mandelmassa

Saffransbullar med mandelmassa

Saffransbullarmedmandelmassa.  . Smältsmöret. Tillsättmjölkenochvärmtillfingervarmt, 37°. Smulajästenienbunke
Plankstek

Plankstek

4pers800gutskurenbiff (200g /person) saltpeppar4sttomatersmörfärsksparris, förkokasPotatismos1kgpotatis (mjöligsort) 3stäggulor3msksmör3mskmatoljasaltpepparTillbehör