Vegetariskt

Vegetariskt

  • 8 Recept
Svamprisotto

Svamprisotto

Ingredienser Portioner. 4 600 g blandad svamp t ex ostronskivling, shiitake och champinjoner 2 msk olivolja eller rapsolja 1 msk smör eller margarin 1 stor gul lök 1 vitlöksklyfta 4 dl avorioris 8 dl grönsaksbuljong (tärning vatten eller fond) 1 dl vitt vin ca 2 dl riven parmesanost eller Västerbottensost 1 msk smör salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Risottoboxar 5
Risotto med basilika och tomat

Risotto med basilika och tomat

Nu när min egenodlade basilika börjar växa till sig till bra storlek så används den flitigt. Bland annat så fick den vara en av huvudingredienserna i den här risotton
Vegansk lasagne med sojafärs

Vegansk lasagne med sojafärs

Insåg att jag förstås måste lägga upp ett recept på vegansk sojafärslasagne – en av mina favoritmaträtter
Vitlöksfräst grönkål med mandel

Vitlöksfräst grönkål med mandel

1,5 dl Zeta extra jungfruolivolja classico 4 klyftor vitlök, krossade 300 g grönkål, bladen 0,5 dl sötmandel, grovt hackad
Rostad rödkål med äpplen och valnötter

Rostad rödkål med äpplen och valnötter

Ingredienser Portioner. 8 1 litet rödkålshuvud (à ca 500 g) 2 - 3 gula lökar 1 msk rapsolja 1 tsk salt 2 - 3 små röda äpplen 1 dl valnötskärnor Lägg till i inköpslistan