En helt vanlig tisdagkväll med halv storm utanför fönstret och enkel korvstroganoff till middag. Receptca 600 gram falukorv1 gul lök3 msk tomatpuré2 tsk dijonsenapca 3 dl grädde eller mjölkSalt och pepparSmör att steka iSkär korven i strimlor, hacka löken
Plocka svampen. Rensa, skär de stora i mindre bitar och skölj kantarellerna. Stek svampen i en stor kastrull med hälften av smöret tills all vätska kokat in
Imorse fick hela familjen en välförtjänt sovmorgon. Vår sexåriga son var den som vaknade först och han kom in till oss klockan 10 och sen låg vi och pratade länge innan vi orkade gå upp
Peppar, peppar. Fast inte i bemärkelsen att häva otur genom att ta i trä, utan i en helt fantastisk gryta med massor av goda smaker från fem sorters peppar, bacon, purjolök, grädde och crème fraiche
Jag blev sugen på att göra allt-i-ett-knyten med fisk. Blir oftast att vi äter det när det finns spröda vårprimörer eller lägger dem på grillen under sommaren